mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Mlan16e and windows vista home 64"

     
Posted on: June 17, 2009 @ 07:55 PM
moneyonmymind
Total Posts:  48
Joined  10-04-2006
status: Regular

Hello Everyone,

I just purchased a new computer and I am running windows vista home 64 bit does anyone know if they make a driver for my maln on vista home 64

  [ Ignore ]  

Posted on: June 18, 2009 @ 05:59 AM
nbadesign
Avatar
Total Posts:  994
Joined  08-20-2007
status: Guru
moneyonmymind - 17 June 2009 07:55 PM

Hello Everyone,

I just purchased a new computer and I am running windows vista home 64 bit does anyone know if they make a driver for my maln on vista home 64

You should download and install this driver: http://files2.keyfax.com/mlan_drivers/xp64/winxp_mlan_v155x64_e.zip

Alex

  [ Ignore ]  

Posted on: June 20, 2009 @ 08:50 PM
moneyonmymind
Total Posts:  48
Joined  10-04-2006
status: Regular

That driver is for xp 64 not vista 64

  [ Ignore ]  

Posted on: June 22, 2009 @ 09:09 AM
nbadesign
Avatar
Total Posts:  994
Joined  08-20-2007
status: Guru
moneyonmymind - 20 June 2009 08:50 PM

That driver is for xp 64 not vista 64

You could try http://files2.keyfax.com/mlan_drivers/vista/win_mlan_v163_e.zip

but I think that is for 32bit Vista. Did you check mLAN central?
(http://www.mlancentral.com)

Alex

  [ Ignore ]  

Posted on: June 22, 2009 @ 09:48 AM
Bad_Mister
Avatar
Total Posts:  36620
Joined  07-30-2002
status: Moderator

Hello Everyone,

I just purchased a new computer and I am running windows vista home 64 bit does anyone know if they make a driver for my maln on vista home 64

Er, before you download and install any driver… could you please tell us what you need the driver to do.

I know that “nbadesign” is trying to be helpful… but you may not even need the mLAN driver. You do not mention in your original post what you need the driver to do or that you even have mLAN.

  [ Ignore ]  

Posted on: June 22, 2009 @ 09:58 AM
nbadesign
Avatar
Total Posts:  994
Joined  08-20-2007
status: Guru

I know that “nbadesign” is trying to be helpful… but you may not even need the mLAN driver. You do not mention in your original post what you need the driver to do or that you even have mLAN.

Thank you Badmister for this. Since I have got mLAN16e last week and I’m thrilled with possibilities, I didn’t realize that “moneyonmymind” never mentioned in his post that he even have mLAN.

Alex

  [ Ignore ]  

Posted on: June 26, 2009 @ 03:17 PM
moneyonmymind
Total Posts:  48
Joined  10-04-2006
status: Regular

I use my maln 16e to record and control cubase I love the 14 outs on one card. I actually ended up returning my PC because windows vista 64 does not have support for that driver.

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Need to replace my Motif ES8 LCD dispaly
Next Topic:

    Mkaing drum kits ››