mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "ARP MIDI Out Switch issue"

     
Posted on: June 23, 2018 @ 06:53 PM
andrefadel
Avatar
Total Posts:  23
Joined  05-13-2011
status: Regular

Hi.

Motif XF here.

I can’t transmit arpeggio data to my DAW (Sonar) through Arpeggiator MIDI Output. I don’t know what is happening.

I even factory-reseted Motif.

Step by step:

- Voice mode
- PRE2 E 2 (2 Steel Strings)
- Arpeggio I want is already preseted (1510-MA_Strum1)
- At first, arpeggio works fine (on)
- UTILITY button
- F3 Voice tab
- SF3 Arpeggio tab
- Change ARP MIDI Out Switch to “on”

Bug happens. The arpeggio is messed up.

I tried many things, nothing worked.

Help, please.

  [ Ignore ]  

Posted on: June 23, 2018 @ 06:59 PM
andrefadel
Avatar
Total Posts:  23
Joined  05-13-2011
status: Regular

Well, I tried something new. It seems I didn’t set MIDI channels in Sonar properly. When I closed the program, the arpeggio worked properly, no matter ARP MIDI Out Switch is on or off. If I find out the issue, I’ll post it.

  [ Ignore ]  

Posted on: June 23, 2018 @ 07:06 PM
andrefadel
Avatar
Total Posts:  23
Joined  05-13-2011
status: Regular

I found out the issue. One of the MIDI Channels of my Sonar file was set a different MIDI input (All Input), instead of “YmhMTF”. I changed it and everything was back to normal.

It was a noobie issue, but maybe the topic can help someone in the future…

regards

  [ Ignore ]