mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Layered sounds dont play back in DAW ?"

     
Posted on: December 11, 2017 @ 05:18 AM
yzf125
Avatar
Total Posts:  65
Joined  12-13-2012
status: Experienced

Hey guys, When I layer a sound and play, it sounds fine but when I use a midi track in my DAW to play the keyboard sounds the layer sound doesn’t play just the original sound selected ?

Thanks for any help !

  [ Ignore ]  

Posted on: December 11, 2017 @ 08:46 AM
RHproducer
Avatar
Total Posts:  52
Joined  10-19-2017
status: Experienced
yzf125 - 11 December 2017 05:18 AM

Hey guys, When I layer a sound and play, it sounds fine but when I use a midi track in my DAW to play the keyboard sounds the layer sound doesn’t play just the original sound selected ?

Thanks for any help !

Hi, I don’t own any MX but I’m sure the way it works is by sending sound through different midi channels. So when you play your DAW it sends signals to the first channel (where the original sound is configured)

Perhaps a look at this site can help you, you’ll have to investigate a bit, but you’ll get there I’m sure…

https://yamahasynth.com/resources/mx88-quick-tips-video-series-part-iv

Greetings!

  [ Ignore ]  

Posted on: December 18, 2017 @ 05:43 AM
yzf125
Avatar
Total Posts:  65
Joined  12-13-2012
status: Experienced

Still trying to get this figured out .......

  [ Ignore ]  

Posted on: December 20, 2017 @ 09:08 AM
RHproducer
Avatar
Total Posts:  52
Joined  10-19-2017
status: Experienced
yzf125 - 18 December 2017 05:43 AM

Still trying to get this figured out .......

Watch the videos, I think it will put you on track very quick

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ How to stop modulation on Ensemble Strings
Next Topic:

    Motif XF sounds to MX ››