mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Equalizer voice user settings reset loaded in Performance mode"

     
Posted on: October 06, 2017 @ 10:07 AM
Umbe82
Total Posts:  6
Joined  11-07-2010
status: Newcomer

Hi all,I have a little problem with my Motif XS.I have modified equalizer settings in voice mode in a user piano voice.When I save the user bank and load it in Performance mode the piano loses all equalizer settings and sounds as preset piano.Is it normal?Is there the possibility to import these settings in performance mode or I have to insert it only in performance mode? Thanks in advance for help.

  [ Ignore ]  

Posted on: October 06, 2017 @ 10:49 AM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  9422
Joined  09-16-2010
status: Guru

Even if Parameter with Voice (http://www.motifator.com/index.php/support/view/motif_xs_parameter_with_voice) is turned on before the Voice is selected, System Effects and Common EQ are not copied from a Voice to a Part in a Performance.

If you want EQ to be copied from a Voice to a Performance Part, using it as an Insert Effect can accomplish that. See http://www.motifator.com/index.php/support/view/vcm_equalizer_501_motif_xs

Otherwise, you’ll need to manually EQ the Performance - it’s typically different than for the Voice by itself anyway, in order to accommodate the other three Parts.

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Brass sounds strange
Next Topic:

    Spread samples Across The Motif Xs ››