mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "I screwed up…"

     
Posted on: July 04, 2017 @ 03:49 PM
alanb
Total Posts:  290
Joined  02-15-2009
status: Enthusiast

By mistake I started to load a file and forgot to change FL1 & FL2 to NONE...I very quickly turned off the XF...when I turned it back on....I can see FL1 has 568MB available which is correct....and this tells me that the samples are still in the XF.....but none of my user voices with samples sound....nothing.

I have an ALL FILE with Samples that I can load....should I wipe the Flash clean and re load my All File with Samples...to start fresh?

  [ Ignore ]  

Posted on: July 04, 2017 @ 05:41 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  9289
Joined  09-16-2010
status: Guru
alanb - 04 July 2017 03:49 PM

[...]I have an ALL FILE with Samples that I can load....should I wipe the Flash clean and re load my All File with Samples...to start fresh?

I wouldn’t do that as a first step, although if what I’m about to suggest doesn’t work, you might have to.

It seems that the Waveform list has been deleted. You can verify that by pressing [UTILITY] > [F6](Flash).
If the Waveform List is empty…
Load the “All” file with these Load options:
USR > USR
FL1 > FL1 without sample
FL2 > FL2 without sample

Even if that restores the association between your Voices and the Waveforms, you might want to check for duplicates.

  [ Ignore ]  

Posted on: July 05, 2017 @ 11:33 AM
alanb
Total Posts:  290
Joined  02-15-2009
status: Enthusiast

I can breathe again.....

Your suggestion worked…

Thank you

  [ Ignore ]  

Posted on: July 05, 2017 @ 05:08 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  9289
Joined  09-16-2010
status: Guru
alanb - 05 July 2017 11:33 AM

I can breathe again.....

Your suggestion worked…

Thank you

You’re welcome - I’m glad that did the trick.

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Motif XF8 Transposing itself at Random
Next Topic:

    Ruinous XF6 OS update? ››