mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Patterns or Songs in Performance Mode"

   
Page 2 of 2
Posted on: January 07, 2017 @ 02:32 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  9126
Joined  09-16-2010
status: Guru
jclemon203 - 07 January 2017 01:18 PM

I figured it out. In MASTER mode I had to go to EDIT and COMMON EDIT and change the PRESET volume for those ZONES/Parts to zero because the preset was set to 100 so every time I pressed STORE it would reset to 100.

See a previous thread in which I covered this issue in some detail:
http://www.motifator.com/index.php/forum/viewthread/478368/

  [ Ignore ]  

Posted on: January 07, 2017 @ 03:56 PM
cmayhle
Total Posts:  2940
Joined  10-05-2011
status: Guru

Thanks for that 5pinDIN.

Now that you linked it, I recall seeing that post in real time, but it certainly slipped my mind for this thread!

An ongoing reminder that this machine certainly has its quirks!

  [ Ignore ]  

Posted on: January 08, 2017 @ 07:25 AM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  9126
Joined  09-16-2010
status: Guru
cmayhle - 07 January 2017 03:56 PM

Thanks for that 5pinDIN.

You’re welcome.

 

cmayhle -

Now that you linked it, I recall seeing that post in real time, but it certainly slipped my mind for this thread!

An ongoing reminder that this machine certainly has its quirks!

One of the reasons I participate here is that it helps me remember some of the less obvious “features” of the Motifs.  :-)

  [ Ignore ]  


Page 2 of 2


     


Previous Topic:

‹‹ Looking for...
Next Topic:

    How to change polyphony of individual element in MIX voice ››