mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "No sound from my PLG150-DX on my Motif Rack Es"

     
Posted on: January 07, 2016 @ 03:07 PM
boriplatano08
Total Posts:  2
Joined  12-19-2009
status: Newcomer

No sound from my PLG150-DX on my Motif Rack Es

Just finished buying a PLG150-DX for my Motif Rack ES. I plugged the board into slot 2 everything seems to be working except I can’t hear any sound from any of the voices! I have the PLG150-PF in slot 1and it’s working perfect. Can someone please help me out with this issue! I’m not sure why I can’t hear any sound from the board! Thanks

  [ Ignore ]  

Posted on: January 07, 2016 @ 03:56 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  11891
Joined  09-16-2010
status: Legend

Welcome to the forum.

Please see:
http://www.motifator.com/index.php/forum/viewthread/446652/

http://files.keyfax.com/download/PLG150DX_Motif.pdf

  [ Ignore ]  

Posted on: January 07, 2016 @ 04:16 PM
boriplatano08
Total Posts:  2
Joined  12-19-2009
status: Newcomer

I read the threads earlier today, thank you however I’m encountering another issue, for example I’ve selected
PLG2: 001 which is
Kb: DX E.Piano
number = 011[silence]
Bank 035/002
Number 011[silence]
I’m not getting the name of the voice instead I’m getting a number with the word silence. I’m not sure if this is what’s causing the issue with not hearing the sound of the voices; FYI: this applies to all the voices

  [ Ignore ]  

Posted on: January 07, 2016 @ 05:47 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  11891
Joined  09-16-2010
status: Legend
boriplatano08 - 07 January 2016 04:16 PM

I read the threads earlier today, thank you however I’m encountering another issue, for example I’ve selected
PLG2: 001 which is
Kb: DX E.Piano
number = 011[silence]
Bank 035/002
Number 011[silence]
I’m not getting the name of the voice instead I’m getting a number with the word silence. I’m not sure if this is what’s causing the issue with not hearing the sound of the voices; FYI: this applies to all the voices

These might help:
http://www.motifator.com/index.php/forum/viewthread/449509/

http://www.motifator.com/index.php/archive/viewthread/234165/

  [ Ignore ]  

Posted on: January 08, 2016 @ 01:33 PM
nbadesign
Avatar
Total Posts:  994
Joined  08-19-2007
status: Guru

boriplatano08 - 07 January 2016 04:16 PM

I read the threads earlier today, thank you however I’m encountering another issue, for example I’ve selected
PLG2: 001 which is
Kb: DX E.Piano
number = 011[silence]
Bank 035/002
Number 011[silence]
I’m not getting the name of the voice instead I’m getting a number with the word silence. I’m not sure if this is what’s causing the issue with not hearing the sound of the voices; FYI: this applies to all the voices

Have you checked your port settings? PLG boards should be on port 2.
But, you should check at first connection with intenal connector and try to reconnect your board again.

Alex

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ PLG150DX + Motif ES Question
Next Topic:

    PLG Plugin Boards ››