mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Retrieve factory performance without resetting?"

     
Posted on: June 04, 2015 @ 01:11 PM
bmong12
Total Posts:  5
Joined  09-17-2007
status: Newcomer

I’ve had my S70 XS for five years and it is my bread and butter loaded to the hilt with user data now. When I first got it, before I really knew what I was doing, I accidentally over-layed a factory performance (USER 1 001 Lay It Down). The first All File backup I did was AFTER making this blunder - so I made not one but two gaffes. I bristle with fear doing a hard reset to get all the factory data back, because even though I have tons of regular full backups now, I just am paranoid. I’d like to get that one default performance back somehow - is there any location I could get that one performance back from, short of doing the hard reset? Or - are the parameters of that performance known somewhere so I could just rebuild it?

  [ Ignore ]  

Posted on: June 06, 2015 @ 10:55 AM
Boogiebeau1
Total Posts:  16
Joined  06-06-2015
status: Regular

Attached all file is from my S90/70XS ..  not long after I got it .. so little changes .. except in USR 004 bank.

put file on USB stick .. insert stick on your board ..
Load individual performance with
File ...  Load ..  select USB ... the file on it ...

performance > hit right arrow there
to get USR 1 bank which
will let you select individual 001 Lay It Down performance

Boogiebeau

  [ Ignore ]  

Posted on: June 06, 2015 @ 04:11 PM
Boogiebeau1
Total Posts:  16
Joined  06-06-2015
status: Regular

Sorry, looks like I can not attach an .xoa file to a post. Trying to find out why?

  [ Ignore ]  

Posted on: June 06, 2015 @ 05:56 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  11891
Joined  09-16-2010
status: Legend
Boogiebeau1 - 06 June 2015 04:11 PM

Sorry, looks like I can not attach an .xoa file to a post. Trying to find out why?

Zip the file before trying to attach it.

By the way, I assume you’re referring to an X2A file. Although the S90/S70XS will load an X0A file, that would be from a Motif XS.

  [ Ignore ]  

Posted on: June 07, 2015 @ 06:56 AM
Boogiebeau1
Total Posts:  16
Joined  06-06-2015
status: Regular

Attached in a zipped folder
S90xsALL_Factory.x2a file

File Attachments
S90xsALL_Factory.zip  (File Size: 276KB - Downloads: 472)
  [ Ignore ]  

Posted on: June 10, 2015 @ 09:10 AM
bmong12
Total Posts:  5
Joined  09-17-2007
status: Newcomer

Got it - Thanks very much to all - I appreciate!
Bob

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ S70xs - Adjust Key Feel?
Next Topic:

    Sustain Pedal recognition ››