mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Motif 6 Midi Question"

     
Posted on: March 16, 2015 @ 05:54 PM
sethlit
Total Posts:  12
Joined  09-18-2009
status: Regular

I searched around a bit and couldn’t find an answer, sorry if this has been covered before.

I’m using my Motif 6 as a midi controller in Pro Tools 11, things are working good. But...is there a way I can assign the “CS1/Zone1, CS2/Zone2, etc, as specific CC’s?

It sure would be nice to be able to assign those sliders to specific VI parameters. Thanks for any info you might have, much appreciated.

-Seth

  [ Ignore ]  

Posted on: March 16, 2015 @ 06:12 PM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  10486
Joined  09-16-2010
status: Legend

If you can use Master mode, then the Control Sliders can have specific CC numbers assigned (in the range 1~95). See page 273 of the Motif6/7/8 Owner’s Manual.

  [ Ignore ]  

Posted on: March 16, 2015 @ 08:16 PM
sethlit
Total Posts:  12
Joined  09-18-2009
status: Regular

Worked like a charm! I was missing out by not having it in “zone” via edit while in Master mode. Thanks so much!

Seth

  [ Ignore ]  

Posted on: March 17, 2015 @ 03:25 AM
5pinDIN
Avatar
Total Posts:  10486
Joined  09-16-2010
status: Legend
sethlit - 16 March 2015 08:16 PM

Worked like a charm! I was missing out by not having it in “zone” via edit while in Master mode. Thanks so much!

Seth

You’re welcome - I’m glad that did the trick.

  [ Ignore ]