mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "OS 1.30 latency in voice mode"

     
Posted on: January 29, 2012 @ 03:12 AM
tuquoque
Total Posts:  563
Joined  08-15-2007
status: Guru

I have been playing with the latest XF OS 1.3 for a week now. I have noticed my XF has latency problems that wasn’t there before the upgrade.

It happens when I’m playing in voice mode. Every now and then one single note has noticeable latency. It feels just like computer operating system in those brief moments when mouse gets stuck and continues the movement soon after. Very annoying and unacceptable. It happens with no network or midi connections.

Is it just me or anyone else noticed similar issues with 1.30?

  [ Ignore ]  

Posted on: January 29, 2012 @ 05:11 AM
Redhotpoker
Avatar
Total Posts:  3601
Joined  11-18-2010
status: Guru

Hi tuquoque,
I have not been experiencing any of those symptoms here.
If anything My XF8 has been playing the same if not slightly better, after installing Motif XF OS v1.30.

Are these only in certain voices or all over the board when this happens?

I am sure there must be a reasonable answer for it,
but unsure it’s actually caused by the recent OS upgrade.

I hope an answer is discovered for this.

Chas

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ cleaner for the motif xf8??
Next Topic:

    A / B=Question ››