mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "MOtif 7 Screen went blank!"

     
Posted on: April 29, 2009 @ 12:44 PM
zikerstu
Avatar
Total Posts:  326
Joined  08-06-2008
status: Enthusiast

Hi Classic gurus! I am wondering if it’s worth the time to fix this problem with my mo 7. The screen just went blank and of course I can’t see a thing! I bought another screen and had it replaced but just a green glowing blank screen yet again. Boooooo! Any ideas-solutions? Thanks,

-Stu

  [ Ignore ]  

Posted on: April 29, 2009 @ 02:19 PM
sciuriware
Avatar
Total Posts:  9999
Joined  08-17-2003
status: Guru

A new screen? And who soldered the wires?

;JOOP!

  [ Ignore ]  

Posted on: April 30, 2009 @ 02:40 AM
kevinb
Avatar
Total Posts:  340
Joined  05-06-2003
status: Enthusiast

And I’m sure you already tried adjusting the contrast control. Have you backed up your stuff (hard to do with no screen, I know) and tried a factory reset? Does everything else work but the screen?

Kevin

  [ Ignore ]  

Posted on: April 30, 2009 @ 02:44 AM
Wellie
Avatar
Total Posts:  6210
Joined  05-08-2003
status: Guru

It may be time to submit your machine to a repair centre for a complete diagnosis and fix.

Cheers

  [ Ignore ]  

Posted on: April 30, 2009 @ 12:25 PM
zikerstu
Avatar
Total Posts:  326
Joined  08-06-2008
status: Enthusiast

Yeah the new screen was installed correctly and the contrast works but i think it’s a chip or another component. I guess no one else has run into this before, so i’ll either sell it as is or look into a repair center. Thanks fellas!

-Stu

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Voice delay
Next Topic:

    Pattern Chain ››