mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

newProducts [YOK]

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "XS7 won’t play songs"

     
Posted on: March 02, 2022 @ 11:41 PM
imaband
Total Posts:  71
Joined  07-22-2003
status: Experienced

I’ve got several songs in song mode that worked fine and would immediately play when I hit the Play button on the synth. Now they don’t play at all and the measure-beat-clock indicator does not advance at all. What other setting would cause it to just refuse to play songs that have played fine before?

Thanks
Jeff

  [ Ignore ]  

Posted on: March 03, 2022 @ 06:52 AM
zpink
Avatar
Total Posts:  425
Joined  08-02-2014
status: Enthusiast

Have you set MIDI Sync to external?
If so, then my MoXF will ignore its own Play and wait for an external sequencer to start it.

Not sure where to set this on a XS, but on my MoXF it’s in Utility -> F6 (MIDI) -> SF3 (SYNC), I assume the names and structure will be similar for you.

  [ Ignore ]  

Posted on: March 03, 2022 @ 07:41 PM
imaband
Total Posts:  71
Joined  07-22-2003
status: Experienced

THANK YOU!! Just in time for a show tonight.

  [ Ignore ]  

Posted on: March 03, 2022 @ 07:46 PM
zpink
Avatar
Total Posts:  425
Joined  08-02-2014
status: Enthusiast
imaband - 03 March 2022 07:41 PM

THANK YOU!! Just in time for a show tonight.

Great!
Best of luck with the show! :-)

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Creating fills in arps/drum tracks
Next Topic:

    Motif XS8 startup problem ››