mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "Can a Multi be copied to a Perfomance?"

     
Posted on: December 23, 2008 @ 01:00 PM
tmg1968
Total Posts:  402
Joined  11-11-2004
status: Enthusiast

I know that a Performance can be copied to a Multi, but, is there a way to copy a 4 part Multi to a Performance? Thanks!

-Terry

  [ Ignore ]  

Posted on: December 23, 2008 @ 03:58 PM
BradWeber
Avatar
Total Posts:  14986
Joined  07-26-2002
status: Legend

Re: Can a Multi be copied to a Perfomance?

I believe you can achieve the same effect by simply assigning the same “Receive Channel” to all of the parts of your Multi.

Regards,

Brad Weber http://forums.keyfax.com/user-files/295252-santa_sml.gif

  [ Ignore ]  

Posted on: January 12, 2009 @ 06:46 PM
Derek Cook
Avatar
Total Posts:  249
Joined  12-31-2005
status: Enthusiast

Re: Can a Multi be copied to a Perfomance?

Hi,

Sorry for the late reply, but I’ve been away for a while. A registered version of my motif.factory librarian (see [url=http://www.xfactory-librarians.co.uk]http://www.xfactory-librarians.co.uk [/url]) can copy multis to performances (and vice versa).

HTH

  [ Ignore ]  

Posted on: January 14, 2009 @ 11:25 AM
tmg1968
Total Posts:  0
Joined  11-20-2004
status: Newcomer

Re: Can a Multi be copied to a Perfomance?

DerekCook,

This is just what i need! If it isn’t too much trouble, can you give me a step by step installation process? Thanks!

-Terry

  [ Ignore ]  

Posted on: January 14, 2009 @ 06:51 PM
Derek Cook
Avatar
Total Posts:  249
Joined  12-31-2005
status: Enthusiast

Re: Can a Multi be copied to a Perfomance?

Already done, on these two pages!

[url=http://www.xfactory-librarians.co.uk/java.html]http://www.xfactory-librarians.co.uk/java.html [/url]

[url=http://www.xfactory-librarians.co.uk/installation.html]http://www.xfactory-librarians.co.uk/installation.html [/url]

You will need to register and pay a modest registration fee to enable file save and MIDI export, but the download version allows you to load and import data so that you can evaluate the software to see if it fits your needs.

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ Power ON Problems
Next Topic:

    switching between voice, performance via MIDI ››