mySoftware [Updates]

Once you create a user profile on Motifator and update with the appropriate information, the updates shown here will be specific to you.

rssFeeds [Syndicate]


forumforum
 

Old Motifator threads are available in the Archive.

Viewing topic "cubase4 =patches forgotten till i reclick on them"

     
Posted on: December 16, 2008 @ 09:35 PM
walsingham
Total Posts:  0
Joined  12-16-2008
status: Newcomer

Hi all -long time cubase user - but in the audio domain only ;-)
just got mm6 , have device script , latest yammy midi driver
in projects i save, the correct patch per voice is written there , but the wrong one plays till reselect it , there must be some kind of system patch reset msg being sent from mm6 ?
im betting this is a painfully obvious noobie trap - any one able to point me in right direction ?
me brain hurts !!
wals

  [ Ignore ]  

Posted on: December 16, 2008 @ 09:40 PM
walsingham
Total Posts:  0
Joined  12-16-2008
status: Newcomer

Re: cubase4 =patches forgotten till i reclick on them

BTW - i DO have it in “PC mode”.
i assume that covers all the correct parameter changes in one action?

Thanks
wals

  [ Ignore ]  

Posted on: December 17, 2008 @ 09:39 AM
walsingham
Total Posts:  0
Joined  12-16-2008
status: Newcomer

Re: cubase4 =patches forgotten till i reclick on them

ok - its always off by exactly one patch below it - is there a midi patch offset or something ?
c’mon people , throw me a bone or something.
any ideas besides RTFM ... as it doesnt have anything about this in troubleshooting or setup.

  [ Ignore ]  


 
     


Previous Topic:

‹‹ how can i change MM6 sounds from computer???
Next Topic:

    Need help making decision! ››